Delujemo na podlagi dolgoletnih fasaderskih in slikopleskarskih izkušenj. Nenehno vlagamo v znanje, ki ga nato uporabljamo pri samim delom. Naše podjetje je specializirano za izdelavo toplotno izolacijskih fasad, vseh slikopleskarskih del, izposojo ter montažo gradbenega odra. Ukvarjamo pa se še z ostalimi adaptacijsko-montažnimi storitvami.

Že vrsto let smo pooblaščeni vgrajevalci fasadnih sistemov DEMIT, ki veljajo za sinonim izpolnjevanja najvišjih standardov kvalitete ter zagotavljajo dolgotrajno in celostno zaščito vašega doma.

Sodelujemo tudi z drugimi priznanimi proizvajalci gradbenih materialov kot so CAPAROL , BAUMIT, WEBER, JUB in ostali.

 

Naše zmogljivosti

Delujemo na podlagi dolgoletnih fasaderskih in slikopleskarskih izkušenj ter nenehnega vlaganja v novo znanje.

Načrtovanje

Naše delo vedno začenjamo z načrtovanjem ustreznega postopka ter izbiro ustrezne palete barv in morebitnih vizualnih učinkov.

Preberi več...

Pleskarstvo

Opravljamo notranja in zunanja slikopleskarka dela - še posebej smo specializirani za izvajanje prestižnih storitev (štukature, dekorativni ometi).

Preberi več...

Fasade

V našem podjetju izvajamo fasadne sisteme vseh vrst. Pri delu uporabljamo izključno uveljavljene proizvajalce.

Preberi več...

Stroka

Naš cilj je strokovno opravljeno delo v terminsko dogovorjenem roku. V svoje delo vlagamo vso svoje znanje, za seboj vedno pospravimo in počistimo.

Preberi več...

Naš glavni cilj je strokovno opravljeno delo v terminsko dogovorjenem roku. Vedno se trudimo, da za seboj pospravimo in počistimo.

Podatki o podjetju:

SLAVIŠA, slikopleskarstvo in fasaderstvo, d.o.o.,
Dobja vas 178B,
2390 Ravne na Koroškem

Naše zmogljivosti:

Kontaktni podatki:

GSM: 041 703 870
Telefon: 02 / 870 00 03
Fax: 059 / 953 473
E-pošta: info@oblecihiso.si